Nyttårsforsett som ble til en livsstil.

Vi er allerede godt i gang i 2015 og jeg har sagt ha det til sukker! 
Da var allerede 51 dager uten sukker overstått. Vi snakker godteri, kaker, honning, suketter, Nugatti og syltetøy. Kort fortalt raffinert sukker. Fruktsukker derimot er lov. Kan jo ikke bli helt tullete heller!

Men jeg har valgt å ta dette sukkerstoppet et stort skritt lenger!! Isteden for å ta en lang pause fra dette sukkerhysteriet har jeg valgt å slutte 99% med raffinert sukker. Jeg skal nemlig sitte på fly hele bursdagen min for deretter å avslutte dagen med 4-5 timer i bil. Så da har jeg bestemt meg for at dette er dagen jeg skal spise potetgull og litt godteri. Tror kroppen kommer til å protestere litt,(mye), men det får gå for en dag.
Til nå har det vært veldig lærerikt, spennende og til tider vanskelig. Men så absolutt verdt det! I løpet av denne perioden har jeg funnet så mange nye snacksretter som er sunne og ikke minst kjempe gode, og det kommer jeg til å spise hver gang jeg er fysen på noe godt. Jeg har blitt kjempe glad i grønne gruer og ikke minst smoothies.

Nå er det tremila som står for tur. Heia Norge!
Nå er det tremila som står for tur. Heia Norge!

Kommentarer

Iselin Renée

28.02.2015 kl. 17:27
Det så kjempe godt ut :)

Lillian Maria

28.02.2015 kl. 17:42
Iselin Renée: Det er himmelsk! :) Bare å prøve seg frem! :D
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits