Gleder i hverdagen

Det skjer så mye spennende for tiden! Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. I perioden mellom november og januar følte jeg at alt sto stille og at jeg ikke hadde noen ting å gjøre.  Vente på svar fra jobb, om jeg skulle søke på, svar på skole søknad, og ikke minst på at knærne mine skulle bli bedre, og ikke lenger være en hindring i hverdagen.

I januar og begynnelsen av februar begynte endelig ting å skje. Den ene biten etter den andre begynner å falle på plass. Jeg kan ikke si hvor ekstremt glad jeg er for at dagene endelig fylles opp med spenning og glede.
I løpet av prosessen med mine to kneoperasjoner prøvde jeg å være positiv, og ikke minst få tiden til å gå. Men jeg hadde ikke noe å glede meg til når det kom til jobb, eller fremtidsplaner når det kom til karriere. Det har jeg nå, jeg gleder meg til å dele det med dere før helgen!

Kommentarer

cathrineantonsen

26.02.2015 kl. 15:01
Fint bilde og fin blogg du har ( :

Lillian Maria

26.02.2015 kl. 16:40
cathrineantonsen: Så hyggelig å høre. Tusen takk:)
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits