Dagens viktigste måltid

 

Det er mye å rekke over i hverdagen. Jobb, skole, venner og trening. Men mat må jeg ha! Og da skal det være kjapt, enkelt, godt og sunt! I hvert fall på dager hvor det ikke er nok timer i døgnet.
Jeg kjenner meg så utrolig godt igjen i dette. På travle dager er det så utrolig lett å ?bare? kjøpe en baguette eller annen hurtigmat du tar med deg på farten. Dette er verken bra for kroppen din eller noe annet. Etter min to kneoperasjoner har jeg hatt tid til å lage maten min fra bunn, og tatt meg tid til å spise uten å stresse, merker jeg ekstremt stor forskjell på bade humør og velvære. Til dere som dropper frokosten og er dø-sulten til lunsj ? slutt å slumre, stå opp 15 minutter før og spis frokost. Du kommer til å kjenne forskjell på humøret resten av dagen!
Spiser du frokost?
Hva spiser du til frokost?  
Frokost er et møst for meg. En liten og lett frokost eller en større frokost som passer bra før en treningsøkt!


Kommentarer

Cecilia Catharina

23.02.2015 kl. 17:35
Så utrolig godt det ser ut! Jeg må også alltid spise frokost :D Eneste jeg kan slite litt med er å finne ut hva jeg skal spise, hahah. :D

Ha en kjempefin dag videre :-)

Lillian Maria

23.02.2015 kl. 17:37
Cecilia Catharina: Ååh, det har heldigvis ikke jeg! Kan godt dele litt frokost tips om det frister? :)
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits