Skitur med N.M

 

I går ble jeg spurt om jeg ikke ville bli med på en skitur på kvelden, jeg så klart ble jeg med på det. Michelle kom til meg ved 19 tiden og deretter kjørte vi til skiløypa som ligger 15 minutter unna. Da vi kom frem etter en humpete kjøretur i skogen kom vi oss frem til slutt. Det var skikkelig koselig å gå i skogen når ikke løypa var pakket med folk og Nemi fikk også løpe litt løs. Etter at jeg falt stygt på ski for 2 år siden sitter det fortsatt i kroppen, så nå har jeg lært Nemi og løpe bak meg i nedoverbakker. Jeg har funnet ut at dette er en fin løsning som fungerer for meg. 
Litt senere i dag skal Michelle og jeg til Huk for å hente de nye skiene mine. Det gleder jeg meg veldig til. Jeg har fått høre så mange ganger at rene skøyteski ikke kan sammenlignes med noen annen ski, så da får vi se. Jeg tror jeg må ta en prøve tur i kveld! 
Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits