Oppskrift tirsdag! utrolig godt og enkelt!

Hamburgerbrødene jeg lagde i går ble så gode og vellykket. Så jeg tenkte å dele oppskriften med dere. Det som er så fantastisk er at da du er ferdig med hamburgermidden, kan du fryse ned noen av hamburgerbrødene og resten i brødboksen, for disse passer kjempe bra som rundstykker også! * Tommel opp*! Skal du ha hamburgermiddag en senere gang, så er det bare å ta opp et eller hvor mange burgere du skal spise, sette den i stekeovnen i ca 5-7 minutter, og vips så har du gode og varme, sunne og smakfulle hamburgerbrød.   


 






 

Her er oppskrift på myke, luftige rundstykker . Jeg brukte melk da jeg lagde hamburgerbrød. Du kan jo prøve med vann, men da får de en litt annen konsistens.


1/2l melk evt vann


1pk tørrgjær


1/2dl olivenolje


1ts med honning ( kan sløyfes)


2dl sam.hv.mel


5,5dl mel


1ts salt



Bland alt det tørre inkl tørrgjær.
Varm melk/vann Max 37°C ( fingervarme) og bland inn olje.
Bland og elt alt sammen til en smidig, jevn deig.

Rull ca 20 rundstykker. Og legg de på stekebrettet. Heves i ca 1 time til de er ca. dobbel størrelse
Pensle med vann
Og stek på 250°C i ca 10 min midt i ovnen

 

Håper det smaker!

 


Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits