Hvordan holde seg borte fra sukker?

Etter at jeg skrev på bloggen at jeg skulle slutte å spise raffinert sukker, har jeg fått spørsmål om hvordan jeg klarer dette og hva jeg spiser for  å holde meg unna raffinert sukker ettersom det er sukker i nesten alt vi finner i butikkhyllene. Så jeg tenkte jeg skulle dele noen oppskrifter og tips med dere. Min frokost i dag besto av Rugsprø og kjøttpålegg. Til mellommåltid ble det 3 små ss. Mager Kesam med jordbør og blåbær.
Jeg har startet å lage maten fra bunn, da slipper du unna en hel del sukker, og andre ingredienser du ikke visste fantes i ferdigblandingen du kjøper.

Det tar noe lenger tid å lage alt fra bunn, men maten smaker så mye bedre og blodsukkeret holder seg mye mer stabilt. Det er også gøy å lage mat fra bunn! I dag skal jeg lage hjemmelagede hamburgerbrød. 
 

 

Kommentarer

Oslofru

19.01.2015 kl. 14:23
Mm ser godt ut <3

Lillian Maria

19.01.2015 kl. 16:10
Oslofru: Helt greit med et lite mellommåltid. :)
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits