First time skiing 2015

Ah, jeg har hatt det så fantastisk i helgen! Helgen startet med en samtale over Skype med Nikolai før lørdagen sto for tur. Etter en god natts søvn sto jeg opp, pakket med meg skiene og dro opp i løype for å endelig få testet ut skiene mine igjen. Det er et helt år siden jeg gikk på ski sist og jeg kjente det at å starte å gå på ski på en dag som i dag
(isete løyper) ikke var optimalet, men jeg fikk i hvert fall gått en runde i lysløypa.  

 

Jeg var veldig spent på hvordan det skulle bli å gå på ski, men det gikk overraskende bra. Ingen smerter i knærne, tjoho! Så nå er det bare å holde treningen i gang så blir jeg nok klar til renn og forhåpentligvis ny personlig rekord om noen måneder!


(Bilde er fra en tidligere tur på Beitostølen)

Når skiene var på var jeg i himmelen! Det var kjempedeilig å gå på ski, jeg følte meg faktisk mer komfortabel på skiene enn på beina, (fordi det er ren holke utenfor skisporet)! Med ny-glida ski gikk det noe fortere enn vanlig samt at isen oppå snøen ikke gjorde det noe mindre glatt. Men jeg syntes det var en super start på min skisesong. *tommel opp *
Det ble en kort tur på ca. 7 km. Ikke langt akkurat, men akkurat passe ut i fra forholdene og formen, og selvsagt skal de registreres i årets langrennslogg. 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits