What's your goal?

Dette ble en god start på en ny uke i 2015! I decided to walk 10km today. I started to walk the first 5km, but I felt like running. So I did. I was suppose to run up a hill and then walk the rest of the way, but I continued to run. I ran all the way back home - 5km non-stop running!

Det var en fantastisk tur, og da jeg kom hjem igjen var jeg så overlykkelig og glad for at jeg hadde klart å presse meg igjennom en økt jeg lenge hadde gruet meg til. Jeg hadde absolutt ingen planer om å løpe da jeg startet turen. Jeg var ikke sikker på om knærne ville holde, og det pisket iskaldt regn i ansiktet, men å gi opp, det var ikke et alternativ uansett! Bekledningen var ikke akkurat beregnet på en løpeøkt heller. Hehe. Stive sko, altfor varmjakke og generelt for mange lag med klær, men det er jo bedre å være god og varm enn å fryse!

Da jeg kom hjem spiste jeg en saftig pære og drakk en god del vann. Det smakte så utrolig godt.

Nå er jeg så sliten og så stiv i kroppen, så nå blir det en kveld under pleddet med en varm kopp te. 
Ser nesten ut som vi har vært en tur på Nordpolen den siste timen, hehe! 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits