Nyttårsforsetter 2015

 

Når det nærmer seg nyttår begynner nyttårsforsettene å bli en stor snakkis bland venner, familie og ikke minst på jobb. Hvilke mål satte du deg i fjor? Gjennomførte du noen av målene du satte deg? Hva har du fått til? Hvilke mål har du for året som kommer? Jeg tror det er felles for veldig mange at vi har mål for det nye året. Jeg har allerede satt meg noen mål.

 

Stå opp tidligere 
Èn ting som er så ekstremt viktig for kropp og sinn er en god døgnrytme, etterfulgt av en god frokost. Fremover vil jeg stå opp klokken 7 i hverdagene og helgene kan være litt mer åpne. Det er veldig lett å bli sittende våken å Skype til både 00:00 og 01:00 når jeg snakker med Nikolai, så dette vil endres. Det er så mye bedre å kunne stå opp tidlig for da føler jeg at jeg får så mye mer ut av dagen.
Trene minimum 3 ganger i uken
- De siste fire månedene har det blitt lite med styrketrening. Jeg fikk trent litt da jeg var i USA i Oktober, men bortsett fra det har det vært minimalt! Et av målene mine er å trene 3 ganger i uken, mandag, onsdag og fredag, evt søndag. Søndager er treningssentrene stort sett tomme og det bruker jeg til min fordel. Jeg har satt meg flere delmål, jeg har en kostholdsplan og et treningsprogram. Drømmekroppen kommer ikke over natten så det er bare å sette i gang!

Kutte ut inntaket av sukker
Denne kommer til å bli tøff til tider, men jeg er veldig sta, og det skal jeg bruke til min fordel. Jeg har et mål om å kutte ned inntaket av sukker drastisk. Brus, juice og saft er også utelukket. Målet mitt er å kunne kutte ut godteriet og ikke være avhengig av sukker lengre. Sukker er negativt for kroppen. Det gjør at man får vondt i hodet, uren hud, kan få diabetes, kan bli overvektig, osv. Så jeg ser bare fordeler ved å kutte det ut! Selv om det er ganske vanskelig med tanke på at det er sukker i veldig mange matvarer. 

 
 

 

Har du noen nyttårsforsetter?
Hva er dine nyttårsforsetter?

Kommentarer

Ilmur Thorkelsdottir

06.01.2015 kl. 18:49
Fine nyttårsforsetter! Har tenkt på noen av dem selv :)

Sjekk ut min blogg?

Elisabeth

06.01.2015 kl. 19:55
Har en konkurranse på bloggen min nå der du kan vinne et treningsprogram tilpasset akkurat deg og dine mål. Bli med, da vel! :-)

Lillian Maria

06.01.2015 kl. 21:14
Ilmur Thorkelsdottir: Tusen takk. Kjør på og ikke gi opp selvom det kanskje kommer en dag hvor ting er litt tyngre enn andre! :D

Lillian Maria

06.01.2015 kl. 21:15
Elisabeth: Jeg har allerede et som er perfekt til meg og mine mål. Men lykke til med konkurransen og dine mål i året som kommer! :)

Elisabeth

06.01.2015 kl. 21:18
:-)
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits