Årets Juleshopping

Hei søndag og hei juleshopping! Da mamma og jeg ankom Strømmen storsenter ble vi servert Risengrynsgrøt og Hamar julebrus. Nam! Siden jeg ikke rakk å spise frokost i dag, og var litt småsulten da vi kom frem var dette en super start på dagen. Og julestemningen snek seg på.

Jeg tror jeg var innom de aller fleste butikkene på Strømmen Storsenter. Det føltes i hvert fall sånn da jeg var ferdig med all shoppingen. Hehe. Det ble alt fra, lykter, kubbelys, klær, julepynt og julegaver. Det er kun et par småting som står igjen, ellers er jeg klar for både julefeiring og nyttårsaften.
Midt i all shoppingen tok vi oss en liten pause på Jordbærpikene og spiste litt før vi shoppet litt til. Etter å ha vært på Strømmen i mange timer dro vi innom Plantasjen en liten tur før vi dro hjem. Tommel opp for en herlig søndag med juleshopping og et lite familiebesøk! 

 

 

Kommentarer

Keths!

07.12.2014 kl. 22:10
åh så mye fint!

Lillian Maria

07.12.2014 kl. 22:55
Keths!: Tusen takk :) Er veldig fornøyd med dagens fangst! :)
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits