Juleexpo

Har dere vært på Juleexpo på Varemessen i Lillestrøm denne helgen? Det har jeg, og det var så mye fint å se på, og ikke minst smake på. Du kunne få smake på: rak-fisk, oster, forskjellige pølser, elgeburgere trøffel(sopp) osv. Mamma og jeg var der i hele 4 ½ time. I løpet av den tiden fikk vi kjøpt litt julepynt, jeg fikk lakket neglene mine og spist sen lunsj. (Elgeburger med sopp og tyttebærrømme. Det var så utrolig god!)

Jeg skulle så gjerne fått tid til å kjøpt litt småting på en av cupcake- standene, men det fikk jeg dessverre ikke tid til. Men det kan jo bestilles over internett. Jeg gleder meg skikkelig til å bake, og jeg håper jeg får tid til å bake litt forskjellig før julen står for dør. Nå skal jeg sette bena opp i sofaen  og se på TV. God helg!
 

Denne fikk jeg av selveste Pascal himself. Veldig gøy å få litt extra service av en kjent baker!! 

Kommentarer

Thea- reiseblogg

22.11.2014 kl. 22:22
Så trivelig ut! ha det herlig!

Lillian Maria

22.11.2014 kl. 22:47
Thea: Tusen takk :) Det var kjempe stas!
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits