En ny hobby

Etter å ha tatt bilder av lille Ariana fikk jeg blod på tann og ville bare fortsette med å ta bilder. Så i går kveld da formen ikke var på topp, tok jeg frem kameraet og knipset litt bilder av Nemi i steden for å starte med noe mer tidkrevende. Hun ble den heldige utvalgte til å ligge stille. Vet ikke hvor kult hun synes det var, men jeg storkoste meg. Hehe. Jeg hadde tenkt å prøve meg litt på portrett bilder i dag etter å ha sett Youtube videoer i timesvis i går kvled. Dette skal vise seg å ikke skje i dag. Jeg sitter her i skrivende stund med pottetett nese og et hode som ikke er noe bedre. Så i dag er det full avslapning, så håper jeg det blir bedre i morgen.
Ha en super dag!

#foto #hund

 

Kommentarer

susanne - fotograf

12.11.2014 kl. 22:19
foto er en veldig fin hobby. Har hatt dette som min hobby i iverfall 6år nå. Nå ser det foto mer som jobb men jeg elsker det! :-D Stå på videre!

andelly

12.11.2014 kl. 23:11
Så fin hun er, og flotte bilder! (:

Lillian Maria

12.11.2014 kl. 23:19
susanne: Ååh så gøy. Har faktisk vært inne på tanken om å gå på kurs å ha dette som en jobb. Men jeg har også lenge tenkt på journalistikk. Svinger veldig.
Tar gjerne i mot tips og triks! :D Kan evt stille spørsmål på din blogg. :) Tusen takk! :)

Lillian Maria

12.11.2014 kl. 23:19
andelly: Tusen takk. Hun er bare så nydelig! :D Øvelse gjør mester!
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits