Ingen dager er like

?Spesielt etter at jeg har hatt mareritt. I natt hadde jeg mareritt og det er så grusomt. Det verste er at jeg noen ganger får en dårlig dag i etterkant. And guess what..

Dagen i dag har vært veldig opp og ned. Dagen starter med en kjempe deilig treningsøkt på Elixia, før jeg gikk en tur ute i kulden med Nemi og pappa. Etter turen ble Nemi igjen hos pappa, mens jeg dro på besøk til søsteren.
Da klokken nærmet seg 18:30 hentet jeg Nemi før jeg satt kursen hjemover igjen. Jeg lagde meg en varm kopp med te før jeg startet på dagens middag.

___________________________________________________________________________________________________________________________


Jeg har begynt å kjenne på savnet etter min kjære og hverdagen kommer snikende på. Jeg har tatt flere store valg som påvirker min hverdag. Det å gå hjemme er ikke noe for meg, og synes det nå rett og slett er mega kjedelig, men nødvendig. Jeg har jo ikke vært i stand til å gå uten hjelp av krykker. 
Jeg vil veldig gjerne tilbake i jobb så fort det lar seg gjøre. 

Det å ha sin kjære på andre siden av jorda er heller ikke noe som hjelper om man skulle ha en dårlig dag i ny og ne. Tankene suser i alle retninger, så det beste er å finne på noe å holde på med så hjernen kan fokusere på noe annet, enn å grave seg enda lenger ned. Så det er akkurat hva jeg skal gjøre nå. Sette meg ned å lese en bok som heter: Bli Best med mental trening. Har hørt mye bra om boken, så det gjenstår å se. 

                                                                                                                  

 

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits