Hetset av en toppblogger

Før du begynner å lese dette har jeg noen punker jeg vil få «sagt». 

Jeg kommer ikke til å skrive noen navn, fordi personen vet godt hvem hun er selv.

For at det ikke er noen som skal føle seg skyldig, kan jeg fortelle at denne personen har en såkaldt «hemmelig side» på facebook, under navnet «supermammaer». Så de av dere som er medlem der vet hvem dette er.

Jeg fikk en melding den 31.aug på «other» inbox'en på facebook, så det tok nesten 2 uker før jeg la merke til meldingen.
Meldingen jeg fikk var fra ei i gruppen «supermammaer»

Meldingen lyder:
Hei. Er medlem i en gruppe som heter supermammaer og «bloggereren» henger deg skikkelig ut der!! Ville bare si i fra for jeg ble så provosert av hun. Og hun får mye pepper for det!

 

Min første tanke til dette var at hun var ei venninne av «bloggeren», og at hun var ute etter å få en reaksjon fra meg. Etter å sendt et par meldinger frem og tilbake forsto jeg at hun ikke hadde noe godt å si om «bloggeren».
Jeg ble veldig overrasket over at en helt ukjent jente valgte å sende meg en heads-up om hva «bloggeren» hadde gjort.

Jeg bryr meg lite om hva «bloggeren» skriver. Det «bloggeren» vil er å få oppmerksomhet så hun kan tjene penger. For utdannelse har hun ikke. Ikke en gang vidregående. Så jeg skjønner at «bloggeren» er desperat etter å få oppmerksomhet.

Selvom du har en del lesere i løpet av uken/måneden eller året, så betyr ikke det at det er greit å hetse andre mennesker som de vil.

Det som gjorde at jeg satte meg ned å skrive dette var fordi: Det medlemmet av «supermammer» som var så hyggelig å sende meg melding på facebook, fortalte meg senere under samtalen at «bloggeren» ble krittisert av alle som la igjen en kommentar bortsett fra ei. Det var hun som er admin. sammen med «bloggeren». Siden «jenta» ikke fikk den backup'en hun forventet, ble innlegget etter kort tid slettet.

 

 

Kommentarer

Christina

28.09.2014 kl. 13:26
Godt at noen kan gi beskjed!! Skulle likt å vite hvem denne personen er ;)

Jeanine Serine Hagen

28.09.2014 kl. 15:35
Visse folk har ikke bedre å finne på. Det er godt du kan heve deg over det, og ikke sette deg på samme nivå som hun er på! :-)

Lillian Maria

29.09.2014 kl. 15:29
Christina: Jeg skjønner det. Men denne personen skal ikke få noe lesere av dette, så derfor kommer det inn ut. Håper dette er forståelig. :)

Lillian Maria

29.09.2014 kl. 15:30
Jeanine Serine Hagen: Tenker at det er godt det kommer frem i lyset. :)

01.10.2014 kl. 14:35
Hahah, vett veldig godt hvem det er du sikter til, er faktisk ikke så mange av de som er medlem i mamma grupper og som er mest aktiv. Det er den bloggeren du sikter til :)

Lillian Maria

01.10.2014 kl. 14:47
Anonym: Jeg kjenner kun til en sånn gruppe takket være en fra gruppa som tipset meg om det.

Moffeliten

01.10.2014 kl. 16:05
Noen har rett og slett ikke grenser. Denne bloggeren tåler absolutt ikke at andre kanskje ikke er enig med henne i alt hun gjør, men hun går til et slikt motangrep at jeg ikke har sett maken noe sted. De andre bloggerne på topplisten, som jeg leser, hever seg over stygge kommentarer og skriver heller ikke om det på bloggen. De fjerner disse kommentarene stilt og rolig og lar ting renne ut i sanden.

Lillian Maria

01.10.2014 kl. 16:22
Moffeliten: Hun gjør dette for å få oppmerksomhet og ikke minst penger. Når hun er i den situasjonen hun er i burde hun fått seg en jobb med sikker inntekt og ikke leve av å hetse folk. Det er jo helt latterlig!

mari

01.10.2014 kl. 17:08
Du som kjenner henne litt, er hun slik i virkeligheten som hun blir fremstilt på tv i de 2 seriene?

Lillian Maria

01.10.2014 kl. 18:20
mari: Etter hva jeg hører fra andre og min egen oppfattning så er hun ganske ute å kjører!
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits