En litt spesiell opplevelse!

Da jeg for noen få dager siden gikk inn for å snakke med pappa, var hunden min fortsatt ute. Hun vet hvor hun får gå og ikke så jeg tenkte ikke mer over det. Men så synes det ble veldig stille ute, så jeg gikk ut for å se om jeg så henne i hagen eller at hun løper rundt med leken sin. Der står hun helt stille på trappen og ikke så mye som en muskel som rørte seg da jeg kom ut. Jeg skjønte da at det var noe eller noen i hagen. Jeg kikket rundt og i det høye gresset ligger det en katt som aner fred og ingen fare. Jeg ropte på pappa og han kom også ut for å se akkurat hva jeg fikk se. Jeg trodde ikke mine egne øyne.

Hunden min som er en Malinois sto på trappen mens katten lå i gresset og viftet med halen. Jeg komanderte hunden min til å hente freezbien og det gjorde hun med en gang uten å bry seg noe mer om at katten akkuat hadde vært i hagen. En litt spesiell opplevelse!
Loppa mi som bitte liten valp! 

 

 

Kommentarer

Marie-Madelen

17.09.2014 kl. 16:21
Jøss! Det var noe for seg selv :)

Tine

17.09.2014 kl. 16:57
nydelig hund

Lillian Maria

17.09.2014 kl. 18:04
Marie: Ja, hehe Litt av en opplevelse. :) Skjedd en gang før også men da på hytta.

Lillian Maria

17.09.2014 kl. 18:04
Tine: Tusen takk! :) Synes så klart hun er verdens finest hund :)
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits