I vinden

Hey. 

I går fant jeg ut at jeg hadde lyst til å komme meg ut å få på meg noen annet enn joggebukse og t-skjorte. Så i dag slang jeg på meg olaboksa, en skrikket/heklet genser og rasket tak i Michael Kors vesken før mamma og jeg satte oss i bilen med kursen mot sentrum. Eller, hva de som bor her kaller sentrum. Hehe. Deretter dro vi til Jessheim for å handle litt og for å se på boligmarkedet i området. Jeg fant nemlig en super søt leilighet med masse sollys, (som jeg liker så godt), en fin terrasse, garasje og ikke minst en stor stue, samt flere soverom. Veldig mye av de tingene som jeg liker. 
Diskuterte frem og tilbake med mamma om hva som var mest økonomisk og smart.
Etter å ha fått det litt på avstand vet jeg jo at det ikke er lenge til jeg skal dra til usa. Der skal jeg være en hel mnd. Når jeg kommer hjem igjen er det ikke lenge til desember, og da er det jo julegave-shopping som står for tur, og ikke minst pynting. I mai drar jeg tilbake til USA, og når jeg da kommer hjem igjen så er Nikolai med. 
Det er jo ikke noe poeng å flytte annen hver år heller. Så nå er det bare å fokusere på de fine tingene som skjer fremover å ikke være så rasløs med å flytte. Det kommer helt sikkert tidlig nok uansett vil jeg tro.

Bildene er inspirasjonsbilder.
   #michaelkors  #inspirasjon

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/13051191/?claim=2grmcrpnbd5">Follow my blog with Bloglovin</a>

 

Kommentarer

Caroline

25.08.2014 kl. 15:20
fin blogg :)

Lillian Maria

25.08.2014 kl. 19:44
Caroline: Så koselig at du synes det! Tusen takk :)
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits