Hendrix and Oslo

 

Det har gått litt over 2 uker siden jeg opererte kneet mitt, og har for det aller meste sittet inne. Noe jeg synes er grusomt kjedelig! 
I går dro jeg sammen min søte venninne Sandra til Frogner i Oslo.
Før jeg opererte bestilte jeg time hos Hendrix. Jeg fulgte Hendrix på Insta. og så Birgit sitt arbeid og syntes hun gjorde en kjempe god jobb, så jeg bestilte time hos Birgit.
Hun er en utrolig flink frisør.
Jeg må si jeg var litt spent på å bli så mørkhåret, men jeg er veldig fornøyd! Det er veldig godt å gå ut fra en frisørsalong, for man føler seg alltid så fin og fresh på håret!
Etter frisørbesøket spiste vi på Friday's nede på Aker brygge i slående varme og strålende solskinn. Selv varmen kunne ikke ødelegge stemningen nede ved brygga. Folk satt ute og koste seg og ut som de aller fleste nøyt sommerdagen! 
Etter en koselig lunsj på bryggen tuslet vi innom HM før vi satte kursen mot togstasjonen, ut fra byen og hjem til bygda.

Før og etter bilder
 

Kommentarer

Amalie & Kristina

11.07.2014 kl. 21:22
fin blogg, sjekk ut vår? :)
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits