Basketcup og sommerfest.


For en nydelig lørdag! Nikolai og jeg startet dagen kl 09. Vi spiste frokost og gjorde oss klare for en dag på Tangen. Det var klart for årets streetbasket. Jeg og Nikolais familie satt på gresset, mens Nikolai og broren hans spilte basket-turnering.
Jeg synes det var utrolig gøy å få oppleve dette. Solen skinte og været var upåklagelig og at jeg ble solbrent var et faktum.
Teamet til Nikolai bli nr. 2!  
 


_____________________________________________________________________________________________________________________________________

                                                                                                        -Sommerkveld-

Etter en lang dag ute i solen og et flertall av basketkamper var det klart for årets sommerfest hos Ole, en som Nikolai trener basket med.
Vi ble tatt godt i mot og ble henvist til bordet hvor vi skulle sitte. Vi satt på bord med noen utrolig hyggelige mennesker! Samtalen varte i timesvis og maten var av beste kvalitet! Det ble blandt annet servert; indrefilet, entercot, kylling og noe annet kjøtt som var ekstremt godt! Til dette var det servert salat og dressing.
På dessertbordet sto det druer, jordbær og oppskjært vannmelon. På bordet ved siden av sto de fineste sommerkakene og de ble borte på et blunk.
I mellom slagene var det allsang og noen som var så tøffe og spilte/sang sanger for alle gjestene.
Sommerfestene på Nesodden er noe helt spesielt! 

Etter som timene gikk og solen sakte men sikkert ble borte i åskanten ble det litt kjørlig og det var flere av oss som skiftet fra skjørt til bukse. Fler og fler kom bort til grillen og fortsatte skravlingen der.
Vi ble sittende en stund ved grillen før vi bestemte oss for å dra hjem.
Planen var egentlig å se Italia- England, men søvn ble heller prioritert.
Enda en fantastisk dag på Nesodden!


Litt vanskelig å holde et seriøst uttrykk når fotografen slenger inn en kommentar.. Hehe. 


____________________________________________________________________________________________________________________________________

                                                                                                            -Somewhere special-

Jeg nyter hver eneste dag jeg er på Nesodden sammen med min kjære Nikolai. Dette stedet er virkelig en perle!
På søndag dro vi ned til Flaskebekk brygge. Der lå vi på et lite berg. Dønningene slo mot berget og det kom en og annen dråpe på oss. Det var forfriskende ettersom det var veldig varmt. Etter å ha ligget på berget en stund dro vi hjem igjen og ikke lenge etterpå var det hjemmelaget pizza på menyen. Og ikke hvilken som helst hjemmelaget pizza. Nei da, her lages den i stenovn, og pizzaen smaker helt utsøkt!!    

Kommentarer

devie

23.06.2014 kl. 10:56
Woow, skikkelig fine og sommerlige bilder. Tror eg skal lese denne bloggen oftere ;)

Ha en fin dag videre :))

-devie.blogg.no

Thea Jolina Olsen

23.06.2014 kl. 14:09
Dette både så og hørtes veldig koselig ut :D

Lillian Maria

23.06.2014 kl. 17:12
devie: Så hyggelig å høre! Tusen takk! :)
Ha en fin dag! :)

Lillian Maria

23.06.2014 kl. 17:13
Thea Jolina Olsen: Det var kjempe hyggelig :) Tusen takk :)
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits