17.mai i bilder

Dette innlegget kommer nesten i det seneste laget.
Jeg har nemlig ikke laptop lenger så det er grunnen til at det har drøyet så lenge. Men nå er tiden inne for å vise dere hvordan min 17.mai feiring var.
17.mai 2014, denne dagen hadde jeg gleder meg veldig til. Hver 17.mai har jeg sett kaoset i Oslo, men fra tv-skjermen. I år var jeg en del av kaoset selv. Nikolai og jeg feiret Nationaltheatret i Oslo. Midt i folkehavet blant tusenvis av mennesker. Vi tok båten fra Nesodden og gikk av på Aker brygge. Det var fylt av folk over alt, så bare det å gå av båten skulle vise seg å ikke være så lett. Men vi kom oss av til slutt. Klokken var enda ikke blitt 10, men det var ikke mange trøtte ansikter å se. Det var musikk overalt, barn som løp rundt med is, pølser og brus. Været var nydelig og folk generelt så veldig fornøyd ut! Vi gikk opp til slottsparken og nøt omgivelsene før vi gikk opp foran slottet. Her sang de aller fleste nationalsangen før korps og skoler kom på rekke og rad. Kongefamilien sto på balkongen og vinket til alle de glade barna og voksene som gikk forbi i toget. Stemningen var det ingenting å klage på. Etter å ha sett på det enormt lange 17.mai toget, ruslet vi ned mot Aker brygge igjen. Her ble vi sittende en stund før vi skulle videre på 17.mai fest hos noen venner av Nikolais familie. Etter å ha spist god mat, sunget (igjen), skravlet og fått servert litt live underholdning satte vi kursen ned mot Aker brygge og Nesodden igjen. Etter båtturen over vannet og en kort busstur var vi hjemme igjen. Det var så godt å stupe inn i joggebuksen etter en lang dag i bunad!

Kommentarer

prinsessen

31.05.2014 kl. 15:43
Ser ut som du hadde en heeerlig dag! <3

Har postet mange fine hårfrisyrer på bloggen om du vil titte <3
Masse Superfine bilder ♥

Lillian Maria

31.05.2014 kl. 19:57
Simona Lovise, kommenterer til: Så hyggelig!:) Takk.

Linn Langseth

01.06.2014 kl. 11:33
Nei, så koselig! Endelig har jeg fått sett bildene :D

Lillian Maria

01.06.2014 kl. 13:07
Linn Langseth: Dette burde du også få til en gang! ?? Oslo på 17.mai er slitsomt, men gøy????

Linn Langseth

01.06.2014 kl. 13:13
Ellers takk, klarer meg mer enn nok med å se det på teleapparatet!

Lillian Maria

01.06.2014 kl. 16:30
Linn Langseth: haha. Mange som sier det. ??
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits