Bursdagsbarnet.

 

For en herlig start på dagen!! Jeg fikk nemlig en melding av min kjære søster ved halv ni tiden.
Linn: Planen: Vi trener sammen i dag. Du kommer til å bli dødssliten. OK??? =D
Mitt svar til dette var: Haha, ok. Jeg er klar.

Da treningsøkten var gjennomført var jeg veldig sliten men også veldig fornøyd!! Det var en kjempe fin økt, og å få konkurrere mot lillesøster er alltid like gøy!
Da treningsøkten var over og jeg hadde fått min bursdagstreningsøkt, glad og fornøyd, dro jeg hjem for en velfortjent dusj for så å sette kursen mot Gjerdrum. Her ventet Gina og Merethe. Gina lagde en nydelig pai med ost og skinke. Til dette disket hun også opp en salat. Etter en god lunsj satte vi oss i sofaen for å snakke. Plutselig spratt Merethe opp av sofaen og inn på et annet rom i huset. Jeg spurte Gina undrende hvor Merethe hadde tenkt seg, men jeg fikk ikke noe svar. Ikke lenge etterpå dukker Merethe opp med en sjokoladekake med rosa strø på. Den smakte super godt, og jeg ble kjempe overrasket.
Jeg fikk en liten anelse i går kveld om at det var noe planlegging på gang siden både Merethe og Gina logget av fb. helt likt. Litt nysgjerrig får jeg vel være når bursdagen min var rett rundt hjørnet!  

 

Bursdagstreningen min sammen med Linn var mer enn godkjent og jeg var veldig fornøyd (og sliten!).

Løypa vi kjørte:

-Knebøy på ball

- Kettlebellsswing

- Situps

- Hoppetau (50 hopp)

Mellom hver øvelse løper vi 10 meter frem og tilbake. 

 

Etter ca 10 minutter med oppvarming bestemte vi oss for å kjøre en liten utfordrende løype. Vi brukte totalt 22 minutter med pauser. Dette ble en veldig effektiv start på dagen og det føles super deilig!

Bursdagsbarnet måtte jo ha ballonger på selve dagen!Blir aldri for gammel for sånt!! Hehe

Om ikke lenge bærer turen videre til Michelle. Det blir en koselig avsluttning på en kjempe fin dag!!
Super søstrene, her etter en hard men bra treningsøkt!Her har vi jentene med superkaka! =D

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits