Dagens gode gjerning

 

Etter å ha gått en kjempe fin tur med Christina, og hundene var det da på tide å sette seg i bilen for å kjøre hjem igjen.
Jeg startet å kjøre og som alltid gikk alt veldig fint. Det tok ikke lang tid før denne turen skulle bli til et godt minne. Jeg ser en større bil foran meg med nød-blinken på. Så ser jeg en gutt i 11-års alderen løpe midt i veien, mens det fra motsatt side kom en bil som saknet ned før den da stoppet. Den unge gutten løp etter en liten terrier-valp. Valpen løp i mellom bilene og jeg tok ved vinduet og spurte om jeg skulle hjelpe han. Han var på gråten og sa ja. Jeg satte på nød-blinken og dro opp håndbrekket før jeg hoppet ut av bilen og så den lille tassen løp over alt i veibanen. Jeg satte meg så på huk så ropte; kom da lille, ja kom da, med den tynneste lille stemmen, og der snudde valpen. I full fart kom den løpende mot meg og da valpen var rett foran meg løftet jeg valpen opp og gav gutten hunden sin. Gutten ble så glad og kastet seg rundt meg for han ble så glad for at jeg fikk tak i hunden sin. Litt gråtkvalt sa han tusen hjertelig takk! Jeg fortalte at han får holde godt i hunden sin, og det skulle han sa han. Også gikk han hjem igjen. Da jeg satte meg i bilen var det første jeg så på Nemi, hunden min. Jeg ble veldig glad for at jeg kom til stedet akkurat da, og kunne hjelpe gutten! Dagens gode gjerning fra denne kanten!
Kommentarer

Oda

28.02.2014 kl. 18:43
Det er så skummelt det er! Ikke en god følse når man mister hunden.. Kjempe fint gjort av deg da, så nå kan du ta helgen med god sammvittighet:)
fin blogg

Linea

28.02.2014 kl. 19:58
For en fin handling! Skulle ønske det var flere gode sjeler som deg der ute. Og enda godt at hunden kom til deg bare du lokket på den, mange valper som lever i sin egen lille hunde-verden og ikke vil høre. Ikke dagens gode gjerning, heller månedens vil nå jeg si :)

Lillian Maria

28.02.2014 kl. 20:06
Oda: Det føltes veldig bra, og guttens øyne var jo som stjerner da jeg ga han hunden :) God helg!

Lillian Maria

28.02.2014 kl. 20:07
Gulsem: Så hyggelig å høre! Tusen takk :)

Lillian Maria

28.02.2014 kl. 20:08
Linea: Tusen takk for hyggelige ord! Ble litt overrasket selv av han valpen kom med en gang, men jeg hadde ikke gått derfør før jeg hadde fått tak i den uansett :) Ååh, tusen takk! :)
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits