Above zero.

 

Over en liten periode har jeg fulgt med på været i New York. Det er jo greit å vite med tanke på hva man skal pakke. Jeg trodde jeg skulle komme til vår, men værgudene vil det annerledes. Det er ikke spådd så mye som 1 plussgrad en eneste dag denne uken. Hehe. Gradestokken har vært helt nede på -20C sist uke. Så pakkelisten blir litt endret på nå.

Uansett så kan det være hvor varmt eller kaldt det vil, jeg gleder meg helt ekstremt til å se min kjære Nikolai igjen! Tanken på at det har snart gått hele 2 måneder siden vi så hverandre sist er rart. Tiden har gått veldig fort, men samtidig veldig sakte.
Gleder meg først veldig til å sette meg på flyet og vite at nå er det ikke mange timene igjen til jeg ser han igjen. Deretter å gå av flyet og endelig kunne være sammen, bare oss to. Det kribler i hele kroppen bare ved tanken.
Kaldt eller varmt, snart setter jeg mine føtter på Amerikansk jord igjen! Ååh, som jeg gleder meg!
Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits