Less than 30 days

 

Det er nå under 30 dager til avreise, og jeg gleder meg bare mer og mer for hver dag som går. Jeg har akkurat kladdet ned en liten pakkeliste. Formen er ikke helt på topp så ting går litt tregere i dag. Ikke har jeg fått vært og trent heller. Nå sitter jeg og ser på OL-studio. Må ærlig innrømme at jeg får veldig lyst til å spenne på meg skiene når jeg ser alle de flinke skiløperne. Men det er ikke så mye som et skispor å skimte, eller så altfor mye snø, så det er vel noe som må legges på hylla.Det er ikke alltid like lett å vite hva en skal pakke ned. Som regel så blir det noe shopping på en storby ferie. Etter å ha gjort en del research fant jeg en Outlet et stykke utenfor New York City. Outlet'en heter:  Woodbury Common Premium Outlet, og jeg tenkte å lage et eget innlegg om stedet og hva man kan finne der.  
Her er en liten sniktitt:

 Kommentarer

Lena Nicoline

13.02.2014 kl. 23:41
Så koselig at du fikk roser! Skjønner godt at du gleder deg til reisen ;o <3

Lillian Maria

14.02.2014 kl. 00:52
Lena Nicoline: Det var en skikkelig koselig overraskelse og jeg ble så glad!<3 :)

sunnbaking

30.03.2014 kl. 12:14
Må bare si at Woodbury outlet absolutt er til å anbefale! Har vært på outlet blant annet i London, men synes utvalget var utrolig dårlig der, mens outleten i New York hadde så mye bra utvalg! Lurt å dra tidlig og sette av mesteparten av dagen når man skal dit :)

Lillian Maria

30.03.2014 kl. 14:35
sunnbaking: Vi var på Woodbury outlet. Masse fint og spennende konsept, men jeg liker Macy's bedre. :) Det er vel kun smak og behag. Vi brukte mer eller midre en hel dag da vi var der. Det kommer mer om det i neste innlegg :)
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits