A Time Square Hotel

 

Det er nå under fire uker til jeg reier til New York og Time Square. Jeg har fått vite at det er mange kjente og kjære som også skal til New York i løpet av året, så derfor tenkte jeg å dele noen bilder fra hotellet der vi skal bo. Hotellet ligger midt i smørøyet og rett ved Time Square blant shoppinggater og alt annet en drømmer om å oppleve i New York.

Vi skal til et par steder hvor vi må ta t-bane/tog, mens alle andre stedene vi skal besøke så blir det til fots. Da slår vi to fluer i en smekk. Jeg må definitivt kjøpe meg nye joggesko, for det å gå i høye heler i New York i timesvis tror jeg er lite behagelig.
Jeg synes det ser helt nydelig ut, men Nikolai og jeg er ikke i New York for å se på hotell, så dette tar jeg bare som en liten bonus.

 

 

 

Kommentarer

Hayley summer

11.02.2014 kl. 00:06
heldig du er, fint hotell

Lillian Maria

11.02.2014 kl. 10:54
Hayley summer: Tusen takk.
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits