Change of plans

 

Det ble en tidlig kveld i går, så alt som skulle ha blitt gjort i går, blir gjort i løpet av kvelden. Det var nok ikke meningen at jeg skulle dra ut for å kjøpe koffert i dag tror jeg. Sto opp en god stund etter hva jeg hadde planlagt, kom så på at jeg skulle på middag i Gjerdrum, for så å bli med søsteren til Plantasjen en liten tur. Kvelden sniker seg på igjen og jeg har planta bena godt oppi sofaen.


I kveld er det Speed 1 og 2 på TV. Såde har jeg tenkt til å se. Også må jeg bare få med meg et par episoder av White Collar! Det er virkelig yndlingsserien min for tiden.
Det er en serie jeg kan anbefale på det sterkeste! Serien er mega spennende og du sitter som regel alltid igjen og lurer på hva som skjer i neste episode.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits