Tilfeldigheter

 

God morgen. Dette har vært en hektisk jobbuke, men da tiden strekker til snakker vi på teamet om løst og fast og det var det vi gjorde i dag.  Jeg fortalte Marita at jeg skulle til NYC i mars. Da fikk jeg vite at hun også skulle ta turen over dammen til NYC. Vi snakket om hva vi hadde tenkt å gjøre der og hvorfor vi begge skal dra. Så dette ble temaet stort sett resten av vakten.

Hun reiser en hel del så jeg hadde ingen aning om at hun skulle dit akkurat da. Men jo da, tror du ikke hun reiser hjem igjen med sammen fly som meg! Hun fortalte også at noen hun kjenner tar samme fly som meg «over dammen» også. Verden er virkelig ikke stor.
Hun luftet tanken om at vi skulle møtes i NYC, så vi får se hva tiden strekker til. Det er så utrolig mye jeg har lyst til å gjøre når jeg først er der sammen med Nikolai.
Titter ut av vinduet og ser snøfjonene daler ned og legger seg som et teppe på terrassen. Jeg er virkelig glad i vinteren og snøen.
Feberen og hodepinen vil ikke gi slipp så det er vel på tide å lage seg en varm kopp te. 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits